- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Vývar z vepřového masa
Vepřová žebírka omyjeme a vložíme do studené vody, přivedeme k varu. Osolíme a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.
vícePolévka slepičí
Očištěnou polovinu slepice rozčtvrtíme, křídlo i stehno nakrojíme v kloubu. Dáme do hrnce a zalijeme vodou tak, až bude zcela ponořena. Osolíme,přidáme celou cibuli a vaříme skoro do měkka....
víceBujón z červené řepy se smetanou
Červenou řepu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vložíme do horkého masového vývaru a přidáme lžičku octa. Povaříme 3-5 min a procedíme. Do mělkého talíře či polévkové misky dáme 1...
vícePolévka hovězí rychlá (blesková)
Mleté maso dáme do studené vody, dobře rozmícháme (jinak se udělají hrudky) a vaříme 15 min. Přidáme zeleninu pokrájenou na nudličky a vaříme dalších 15 min. Poté přidáme nudle či jiné...
víceHovězí vývar se zeleninou
Omytou zeleninu nakrájíme na tenké dlouhé plátky, přidáme hrášek a vše zalijeme šálkem vrchního mastného vývaru. Uvaříme ne zcela do měkka. Přilijeme zbylý vývar, dle potřeby dosolíme a...
víceHovězí vývar tmavý
Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni. Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na...
víceHovězí vývar světlý
Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Oheň zmírníme, přidáme sůl a cibuli a vaříme cca 1 1/2 až 2 hodiny. Na větší kousky pokrájenou zeleninu přidáme jakmile maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele