- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Vamu
Vamu
Pozitivně hodnocené recepty
Cuketové halušky | |
---|---|
Hustá omáčka z dýně s anglickou slaninou | |
Cizrna s lilkem a kari | |
Francouzské Ratatouille | |
Ratatouille | |
Bryndzové halušky originál | |
Halušky s brynzou II |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 8x | Zpráva pro Vamu |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 8Cuketové halušky
Brambory a cukety nastrouháme najemno, osolíme a necháme asi 1 hodinu odležet. Potom slijeme přebytečnou vodu. Přidáme mouku a vypracujeme vláčné těsto. Na prkénku z těsta odkrajujeme větší...
víceHustá omáčka z dýně s anglickou slaninou
Malou omytou dýni rozpůlíme, vydlabeme semínka s vlákny, dýni oloupeme a nakrájíme na menší kostky. Očištěnou cibuli a kvalitní prorostlou slaninu pokrájíme na kostičky. V kastrólu na olivovém...
víceCizrna s lilkem a kari
Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Rajčata a lilek nakrájíme na kostičky, papriku na proužky. Cizrnu slijeme a necháme okapat. Rýži uvaříme v osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. ...
víceFrancouzské Ratatouille
Nejdříve omyjeme rajčata, lilky a cukety a potom je nakrájíme na tlusté plátky. Kastrol vytřeme olivovým olejem, aby se zelenina nechytala, a dolů naskládáme vrstvu lilku, potom rajčat a...
víceRatatouille
Nejprve nakrájíme lilky na plátky, osolíme z obou stran a necháme krátce odpočinout. Mezitím nakrájíme cukety na malé kostičky, z paprik odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Rajčata...
víceBryndzové halušky originál
Oloupané brambory najemno nastrouháme, osolíme, přisypeme mouku a zaděláme těsto. Vzniklé těsto má být lehké, mírně lepivé. Z těsta na prkénku odkrajujeme malé kousky přímo do hrnce s vroucí...
víceHalušky s brynzou II
Brambory oškrábeme a na jemném struhadle nastrouháme. Osolíme, přisypeme mouku a vypracujeme těsto. Těsto by mělo být lehké a lehce lepivé. Přes cedník tlačíme malé nočky do hrnce s vroucí...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.