Jednoduchý recept

Přírodní řízky

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10194

Ingredience

4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
50 ml Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 371kJ
1% Sacharidy 2 g
30% Tuky 22 g
25% Sodík 491 mg
51% Bílkoviny 29 g

Přírodní řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je a okraje nařízneme. Mírně osolíme a vrchní stranu poprášíme moukou.

2

Na pánvi v rozpáleném oleji řízky dozlatova opečeme nejdřív z pomoučené strany, potom je obrátíme a dopečeme.

3

Tuk slijeme, přidáme kousek másla a zalijeme trochou vývaru. Vzniklou šťávou řízky přelijeme.

Poznámka

Podáváme s rýží a zeleninovými saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept