Jednoduchý recept

Krém Rumsabayon

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10363

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 dl Rum
4 ks Vaječný žloutek slepičí
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 726kJ
3% Sacharidy 9 g
11% Tuky 8 g
1% Sodík 16 mg
8% Bílkoviny 5 g

Krém Rumsabayon postup přípravy receptu:

1

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.

2

Žloutky s cukrem prudce šleháme ve vodní lázni. Po troškách přiléváme víno a rum.

3

Směs šleháním zhoustne a zdvojnásobí svůj objem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept