Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10609

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 313kJ
3% Sacharidy 10 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 202 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fazolky po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme utřený česnek, rajčata nakrájená na čtvrtky, sůl a pepř. Přikryjeme pokličkou a dusíme.

3

Když rajčata změknou, přidáme okapané fazolky, zamícháme a ještě chvíli podusíme.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept