Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1061

Ingredience

2 polévková lžíce Sůl
2 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 0 kcal
Kilojoule 0kJ
0% Sacharidy 0 g
0% Tuky 0 g
19% Sodík 388 mg
0% Bílkoviny 0 g

Sauerkraut postup přípravy receptu:

1

Nakrouháme si zelí, osolíme, promícháme a dáme do sudu.

2

Sud přikryjeme látkou a pak ještě víkem, aby se nám nedostal do sudu vzduch.

3

Necháme kvasit ve vlastní šťávě 3-6 týdnů.

4

Lák přiléváme jakmile začne vysychat.

5

6

Zelí se vaří na kamnech a podává nejčastěji s klobásou nebo vepřovým masem a knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept