- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Námořnický grog






Do předehřátých šálků z varného skla rozdělíme plátky citronu, do kterých napícháme hřebíček, a cukr, posypeme skořicí a zalijeme v konvici připraveným čajem. Nakonec do šálků rozdělíme rum a...
vícePůlnoční sen






Porce kapra osolíme, potřeme rezetřeným česnekem a urovnáme do pekáčku. Poklademe je na proužky nakrájenou paprikou a na kolečka nakrájenými rajčaty a cibulí. Vše zalijeme jogurtem smíchaným...
víceHovězí maso na hřebíčku






Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a česnek nakrájíme na plátky. Na pekáč z varného skla dáme maso, asi čtvrtinu cibule, česnek a hřebíček, zalijeme trochou vody a v troubě uvedeme prudce...
víceCibulový salát s okurkou






Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rozebereme na prstýnky a přelijeme ve větší míse z varného skla vroucí sladkokyselou zálivkou z vody, octa, soli, pepře, cukru a oleje. Uzavřeme...
víceJablkové pyré






Oloupaná jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší kousky. Vložíme je do středně velkého hrnce z varného skla, mírně je podlijeme vodou a udusíme doměkka. Potom je prolisujeme, ochutíme...
víceKachna s jablky






Kachnu očistíme, uvnitř i na povrchu osolíme a posypeme kmínem. Vložíme ji do velkého oválného pekáčku z varného skla, naplníme nakrájenými, oloupanými a jádřinců zbavenými jablky. Podlijeme...
víceŠtrůdl z tvarohového těsta







V míse si připravíme hladké těsto z tvarohu, tuku, 2 lžiček vanilkového cukru, 2 lžic moučkového cukru, mouky a špetky soli. Jablka oloupeme a nakrájíme na menší placaté kousky nebo...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele