Recept

Obložený květákový salát

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 10673
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
4 polévková lžíce Houby nakládané
1 ks Květák
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 521kJ
6% Sacharidy 20 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 194 mg
10% Bílkoviny 6 g

Obložený květákový salát postup přípravy receptu:

1

Květák očistíme, uvaříme doměkka a rozebereme na růžičky. Pokapeme citronovou šťávou, opepříme a necháme proležet.

2

Omytá rajčata nakrájíme na kolečka, pokapeme citronovou šťávou smíchanou se solí a cukrem a necháme proležet.

3

Rajčata urovnáme na talířky, pokapeme olejem, posypeme sekanou petrželkou a obložíme růžičkami květáku a nakládanými hříbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept