Recept

Kuřecí maso na hříbkách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10769

Ingredience

150 g Hříbky čerstvé
3 polévková lžíce Kečup
400 g Kuřecí prsa
0,5 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 197kJ
2% Sacharidy 7 g
24% Tuky 18 g
9% Sodík 176 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kuřecí maso na hříbkách postup přípravy receptu:

1

Očištěné, na plátky nakrájené hříbky podusíme na másle doměkka.

2

Omyté maso nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání zprudka opečeme na pánvi na oleji. Zaprášíme moukou a osmahneme.

3

Vše zalijeme smetanou, přidáme kečup, hříbky, sůl a chvíli podusíme.

4

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept