Recept

Kuře s lečem po maďarsku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10852

Ingredience

20 g Cibule
0,3 ks Kuře
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
50 g Paprikové lusky čerstvé
40 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,017 kcal
Kilojoule 4 257kJ
2% Sacharidy 7 g
97% Tuky 73 g
27% Sodík 533 mg
142% Bílkoviny 80 g

Kuře s lečem po maďarsku postup přípravy receptu:

1

Omytou, osolenou a opepřenou porci kuřete dáme na zpěněnou cibuli a přidáme sladkou papriku. Mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme téměř doměkka.

2

Potom ke kuřeti přidáme nakrájenou cibuli, papriky a rajčata. Vše dodusíme doměkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept