Recept

Telecí dušené na protlaku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10856

Ingredience

20 g Mléko polotučné
3 g Mouka bramborová
10 g Máslo čerstvé
10 g Protlak rajčatový
100 g Telecí plec
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 902kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
5% Sodík 102 mg
37% Bílkoviny 21 g

Telecí dušené na protlaku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme nasucho. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, máslo a dusíme doměkka.

2

Před koncem dušení šťávu rozředíme na potřebné množství a zahustíme bramborovou moukou rozmíchanou v trošce studeného mléka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept