Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10989

Ingredience

250 ml Bešamel
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
750 g Karotka
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 822kJ
7% Sacharidy 26 g
12% Tuky 9 g
20% Sodík 409 mg
7% Bílkoviny 4 g

Karotka v bešamelu postup přípravy receptu:

1

Očištěnou karotku nakrájíme na kolečka a vaříme ji ve vývaru se solí a cukrem.

2

Šťávu necháme vyvařit a přilijeme bešamel, přidáme kousek másla a nasekanou petrželku.

3

Po odstavení z plotny omáčku zakapeme citronovou šťávou.

4

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept