Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11128

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Nové koření mleté
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
200 g Zelenina kořenová
1 kg Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 833kJ
1% Sacharidy 4 g
15% Tuky 11 g
6% Sodík 130 mg
36% Bílkoviny 21 g

Štika v bílé omáčce postup přípravy receptu:

1

Očištěnou štiku naporcujeme a vložíme na 5 minut do osolené vroucí vody. Po vyjmutí ji osušíme.

2

V 1 l vody uvaříme drobně nakrájenou kořenovou zeleninu a prolisujeme ji. Přimícháme jíšku připravenou z másla a mouky, přidáme koření a v omáčce rybu uvaříme.

3

Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku a přilijeme kyselou smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept