Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11170

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Pangasius - filety
1 špetka Paprika mletá sladká
250 g Rýže loupaná
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 788kJ
11% Sacharidy 39 g
22% Tuky 17 g
7% Sodík 137 mg
62% Bílkoviny 35 g

Sumeček s rýží postup přípravy receptu:

1

Omyté filety osolíme, necháme chvíli odležet.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme na sádle.

3

Propláchnutou, spařenou a osolenou rýži udusíme, vmícháme do ní sádlo s osmaženou cibulí a položíme na ni porce ryby, které mírně opaprikujeme. Pečeme 15 minut, poté filety obrátíme, dopečeme ještě 15 minut.

4

Podáváme s rajčatovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept