Jednoduchý recept

Vařená růžičková kapusta s máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11598

Ingredience

500 g Kapusta růžičková
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 623kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 129 mg
10% Bílkoviny 6 g

Vařená růžičková kapusta s máslem postup přípravy receptu:

1

Omytou růžičkovou kapustu vložíme do malého množství osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme ji a osušíme.

2

Na talířích kapustu přelijeme rozehřátým máslem a posypeme strouhankou, osmaženou na části másla.

3

Podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept