Jednoduchý recept

Špenátová sedlina

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11771

Ingredience

1 špetka Muškátový oříšek
20 g Máslo čerstvé
40 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí
400 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 103kJ
3% Sacharidy 11 g
23% Tuky 17 g
21% Sodík 424 mg
34% Bílkoviny 19 g

Špenátová sedlina postup přípravy receptu:

1

Zmrazený špenát nakrájíme na kousky a za stálého míchání podusíme, až se rozmrazí a část tekutiny odpaří.

2

Vejce rozšleháme s mlékem, vmícháme připravený špenát, strouhanku a špetku oříšku.

3

Dno vymaštěného pekáčku pokryjeme alobalem, nalijeme na něj špenátovou směs a upečeme v mírné vyhřáté troubě, až sedlina ztuhne.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept