Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11930

Ingredience

3 ks Cibule
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
8 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
5 ks Rajčata
250 g Skopová plec
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 553kJ
5% Sacharidy 17 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 199 mg
28% Bílkoviny 16 g

Papriky po selsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, osmahneme na sádle a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Dusíme doměkka.

2

Potom přidáme očištěné papriky zbavené semen a nakrájené na proužky a omytá, nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka.

3

Před koncem dušení přidáme nasekanou petrželku a kopr a přimícháme smetanu.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept