Jednoduchý recept

Sicilský kapr

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11972

Ingredience

1 polévková lžíce Celer - nať
50 g Cibule
3 špetka Hřebíček mletý
1 polévková lžíce Kapary sterilované
600 g Kapr obecný
1 dl Olej stolní
50 g Olivy nakládané
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 896kJ
1% Sacharidy 5 g
47% Tuky 36 g
31% Sodík 629 mg
49% Bílkoviny 28 g

Sicilský kapr postup přípravy receptu:

1

Porce kapra zbavené kůže a kostí osolíme a urovnáme do pekáčku vymaštěného olejem.

2

Na zbylém oleji udusíme nakrájená rajčata, cibuli, olivy, kapary a nasekanou petrželovou a celerovou nať. Osolíme, opepříme, posypeme mletým hřebíčkem a navršíme na kapra.

3

Pokrm zapékáme pod pokličkou asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept