Recept

Sumeček s opilými bramborami

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11996

Ingredience

600 g Brambory vařené
50 g Cibule
600 g Pangasius - filety
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 dl Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 330kJ
11% Sacharidy 38 g
7% Tuky 5 g
28% Sodík 557 mg
56% Bílkoviny 32 g

Sumeček s opilými bramborami postup přípravy receptu:

1

Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle.

2

Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola vařenými bramborami. Podle chuti přisolíme a zalijeme pivem.

3

Pokrm pečeme v troubě, až jsou brambory měkké a mají kůrčičku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept