Jednoduchý recept

Těstoviny - základní předpis

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 12159

Ingredience

425 g Mouka pšeničná hrubá
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 964kJ
22% Sacharidy 80 g
11% Tuky 8 g
2% Sodík 48 mg
29% Bílkoviny 16 g

Těstoviny - základní předpis postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vajec, žloutků a vody zaděláme vláčné těsto - nesolíme. Rozdělíme je na 3 stejné díly a pod utěrkou necháme odpočinout.

2

Z každého dílu těsta vyválíme asi 2mm silnou placku, kterou necháme na utěrce po obou stranách oschnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept