Recept

Broskvový koláč s vanilkovým cukrem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1248

Ingredience

750 g Broskve
120 g Cukr krupice
20 g Kakao - prášek
6 g Kypřicí prášek do pečiva
80 g Mouka pšeničná hrubá
80 g Máslo čerstvé
70 g Ořechy vlašské
50 g Pšeničná krupice
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 109kJ
9% Sacharidy 32 g
19% Tuky 14 g
2% Sodík 34 mg
11% Bílkoviny 6 g

Broskvový koláč s vanilkovým cukrem postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme sníh a přidáme do něj krupici, kakao, mouku, mleté ořechy a prášek do pečiva. Smícháme s utřeným máslem, cukrem a žloutky.

2

Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.

3

Obložíme půlkami vypeckovaných broskví a zvolna pečeme.

4

Necháme vychladnout a pocukrujeme vanilkovým cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept