Jednoduchý recept

Salát ze sterilovaných hlemýžďů

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12609

Ingredience

0,5 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Olej salátový
1 špetka Pepř černý mletý
1 balení Sterilovaní šneci v hovězím bujonu
2 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
50 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 18 kcal
Kilojoule 76kJ
0% Sacharidy 2 g
2% Tuky 1 g
13% Sodík 265 mg
1% Bílkoviny 0 g

Salát ze sterilovaných hlemýžďů postup přípravy receptu:

1

Šneky vyjmeme z nálevu a vložíme do osolené vody spolu s očištěnou kořenovou zeleninou a vaříme je nejméně 2 hodiny.

2

Připravíme marinádu smícháním citronové šťávy, oleje, nasekané cibule, pepře, hořčice a soli.

3

Uvařené hlemýždě nakrájíme na tenké plátky, polijeme připravenou marinádou a necháme několik hodin odležet.

Poznámka

Použijeme asi 12 šneků. Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz