Recept

Vejce s bylinkovou zálivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12829

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
5 polévková lžíce Jogurt bílý
100 g Majonéza
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 280kJ
1% Sacharidy 2 g
38% Tuky 28 g
16% Sodík 326 mg
21% Bílkoviny 12 g

Vejce s bylinkovou zálivkou postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, vložíme do studené vody a po vychladnutí je oloupeme.

2

Do misky dáme majonézu, přidáme jogurt, citronovou šťávu, mírně osolíme a rozšleháme. Nakonec vmícháme jemně nasekané bylinky.

3

Vejce podélně rozkrojíme na poloviny, upravíme na talířky a zalijeme připravenou bylinkovou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept