Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12882

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Koroptev
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
70 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
0,5 l Voda pitná
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 802 kcal
Kilojoule 3 355kJ
6% Sacharidy 20 g
160% Tuky 120 g
10% Sodík 200 mg
160% Bílkoviny 90 g

Polévka z koroptve postup přípravy receptu:

1

Očištěnou koroptev udusíme na polovině dávky másla. Vyjmeme prsíčka a nakrájíme je na plátky. Ostatní maso dusíme dále s cibulí, mrkví a uzeným masem doměkka.

2

Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vodou, přidáme umixované nebo umleté maso se zeleninou. Polévku osolíme a opepříme. Scedíme ji a nalijeme na plátky prsíček.

3

Polévku podáváme s osmaženými kostičkami žemle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept