Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13488

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 ks Petržel - nať
50 g Sýr Moravský bochník 45%
0,5 kávová lžička Sůl
4 krajíc Veka
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 516kJ
5% Sacharidy 17 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 109 mg
9% Bílkoviny 5 g

Podbrdská cibulačka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji. Zalijeme vodou, krátce povaříme.

2

Plátky veky osmahneme do zlatova, položíme na ně vždy jeden plátek sýra a vložíme do talířů. Na ně nalijeme cibulový vývar a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept