Recept

Treska v rýži a rajčatech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13537

Ingredience

150 g Cibule
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
50 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 353kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 309 mg
52% Bílkoviny 29 g

Treska v rýži a rajčatech postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a necháme okapat.

2

Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme.

3

Omytou tresku pokrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, přidáme jemně rozkrájenou cibuli osmaženou na oleji, rajčata, rozetřený česnek, rýži, nasekanou petrželku a sůl. Poklademe vločkami másla, mírně podlijeme vodou a pečeme pod poklečkou asi 10 minut. Pokrm dopékáme bez pokličky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept