Recept

Brambory s vejci v bylinkové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13599

Ingredience

250 g Brambory
1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice
150 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Kopr čerstvý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 913kJ
6% Sacharidy 22 g
12% Tuky 9 g
27% Sodík 541 mg
24% Bílkoviny 14 g

Brambory s vejci v bylinkové omáčce postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce, zchladíme a oloupeme. Ponecháme je celé.

2

Jogurt smícháme s trochou hořčice, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Přidáme nasekané bylinky.

3

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozpůlíme.

4

Na talíř upravíme brambory a vejci a podlijeme je připravenou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept