Jednoduchý recept

Kuře s vůní koňaku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 14180

Ingredience

500 g Brambory
1200 g Kuře
20 ml Martell cognac
2 polévková lžíce Olej olivový
250 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
125 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,015 kcal
Kilojoule 4 246kJ
6% Sacharidy 23 g
97% Tuky 72 g
83% Sodík 2 g
116% Bílkoviny 65 g

Kuře s vůní koňaku postup přípravy receptu:

1

Kuře omyjeme, osušíme a do masa vetřeme sůl a pepř.

2

V kastrolu rozehřejeme olej a opečeme na něm na kostičky nakrájenou slaninu. Vložíme kuře a opečeme je po všech stranách. Přidáme oloupané brambory, očištěné žampiony, olivy a oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. Přilijeme koňak a pod poklicí pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu.

3

Zeleninu před podáváním osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept