Zdravý recept

Bylinková kůrka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14990

Ingredience

4 polévková lžíce Kerblík
4 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 51 kcal
Kilojoule 214kJ
2% Sacharidy 6 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 120 mg
7% Bílkoviny 4 g

Bylinková kůrka postup přípravy receptu:

1

Vejce ušleháme se solí a pepřem ve vodní lázni do pěny. Přidáme omyté, nasekané bylinky a přimícháme strouhanku.

Poznámka

Směsí potíráme bifteky a zapékáme je v troubě při 200 stupních Celsia.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept