Recept

Máslo s červeným vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14991

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Tymián čerstvý
125 ml Víno červené
3 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 317kJ
7% Sacharidy 25 g
28% Tuky 21 g
4% Sodík 76 mg
7% Bílkoviny 4 g

Máslo s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Očištěné šalotky jemně nasekáme, vložíme do 125 ml červeného vína spolu se snítkem tymiánu a necháme téměř vyvařit. Ochladíme a vyjmeme tymián.

2

Povařenou šalotku vmícháme do změklého másla, osolíme a opepříme. Máslo zabalíme do fólie, srolujeme a dáme vychladit.

3

Vychlazené máslo krájíme na plátky a pokládáme na bifteky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept