Zdravý recept

Mangová omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15118

Ingredience

2 ks Feferony
1 ks Mango
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 35 kcal
Kilojoule 148kJ
3% Sacharidy 9 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 60 mg
1% Bílkoviny 0 g

Mangová omáčka postup přípravy receptu:

1

Mango oloupeme, vypeckujeme a dužinu nadrobno nakrájíme. Feferonky očistíme, zbavíme zrnek, jednu nasekáme a druhou nakrájíme na nudličky. Obojí smícháme s mangem a omáčku podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme ke kuřecímu masu. Použijeme červenou a zelenou feferonku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept