Jednoduchý recept

Hrušky plněné gorgonzolou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15296

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 ks Hrušky
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ořechy vlašské
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
150 g Sýr Gorgonzola

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
5% Sacharidy 17 g
18% Tuky 13 g
29% Sodík 570 mg
20% Bílkoviny 11 g

Hrušky plněné gorgonzolou postup přípravy receptu:

1

Omyté hrušky rozpůlíme, zbavíme jádřinců a řezné plochy potřeme citronovou šťávou. Do misky vložíme máslo, gorgonzolu, přilijeme smetanu a vše vyšleháme do pěny. Směsí naplníme půlky hrušek zdobičkou.

2

Hrušky rozdělíme na talíře po dvou půlkách, posypeme nasekanými ořechy a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept