Recept

Hovězí maso v šalvějové šťávě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15858

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek
1 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 792kJ
1% Sacharidy 4 g
42% Tuky 32 g
14% Sodík 277 mg
59% Bílkoviny 33 g

Hovězí maso v šalvějové šťávě postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a mírně naklepeme.

2

Do kastrolu vlijeme olej, urovnáme plátky masa a posypeme je oloupaným, nasekaným česnekem a nasekanou petrželkou. Na každý plátek položíme půlku omytého rajčete a 1-2 lístky šalvěje. Maso pokapeme olejem a zvolna dusíme asi 2 hodiny. Podle potřeby podlijeme trochou vody a rajčata občas přimáčkneme, aby pustila šťávu.

3

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept