Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15894

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Majoránka
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Skopová kýta
100 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 802kJ
4% Sacharidy 13 g
269% Tuky 202 g
35% Sodík 698 mg
45% Bílkoviny 25 g

Studená skopová kýta postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou skopovou kýtu vykostíme a prošpikujeme špalíčky slaniny a oloupaného česneku.

2

Smícháme citronovou šťávu se solí, pepřem a majoránkou. Směsí maso potřeme, stočíme je a zavážeme. Vložíme do vařící osolené vody, do které jsme dali oloupanou mrkev, celer a cibuli. Vaříme doměkka.

3

Uvařené maso vyjmeme a po vychladnutí nakrájíme na plátky.

Poznámka

Podáváme polité sardelovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept