Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 15897

Ingredience

4 ks Cibule
300 g Hovězí maso zadní
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 dl Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 571 kcal
Kilojoule 2 387kJ
6% Sacharidy 21 g
52% Tuky 39 g
16% Sodík 318 mg
60% Bílkoviny 34 g

Makedonské čevapčiči postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso osolíme, umeleme a necháme do druhého dne v chladničce.

2

Maso znovu umeleme a přidáme mouku a vejce. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nasekáme, osmahneme na oleji a vmícháme do masa. Opepříme, dobře propracujeme a necháme odležet 4-5 hodin.

3

Z masové směsi tvarujeme čevapčiči a pečeme je na roštu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept