Čevapčiči a karbanátky na rožni - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Čevapčiči a karbanátky na rožni
Čevapčiči a karbanátky na rožni
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 7437 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 ks | Cibule |
4 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
4 ks | Rajčata |
200 g | Skopové maso přední |
1 kávová lžička | Sůl |
400 g | Telecí maso přední |
200 g | Vepřové maso tučné |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 248,0mg |
Draslík | 862,5mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 765,4mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 78,9mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprikové lusky čerstvé, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Skopové maso přední, Telecí maso přední, Vepřové maso tučné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Čevapčiči a karbanátky na rožni postup přípravy receptu:
1 | Maso umeleme, osolíme, opepříme a necháme 2 hodiny uležet. |
2 | Potom z masa tvoříme šišky a karbanátky a na rožni je upečeme. |
3 | Podáváme s nakrájenou cibulí, paprikami a rajčaty. |
Poznámka
Jako přílohu podáváme osmažené brambory nebo chléb.