Jednoduchý recept

Čevapčiči a karbanátky na rožni

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 7437

Ingredience

2 ks Cibule
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
200 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
400 g Telecí maso přední
200 g Vepřové maso tučné

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 625kJ
4% Sacharidy 13 g
55% Tuky 41 g
18% Sodík 350 mg
84% Bílkoviny 47 g

Čevapčiči a karbanátky na rožni postup přípravy receptu:

1

Maso umeleme, osolíme, opepříme a necháme 2 hodiny uležet.

2

Potom z masa tvoříme šišky a karbanátky a na rožni je upečeme.

3

Podáváme s nakrájenou cibulí, paprikami a rajčaty.

Poznámka

Jako přílohu podáváme osmažené brambory nebo chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept