Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16154

Ingredience

1,2 kg Kuře
5 dl Mléko kefírové
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 876 kcal
Kilojoule 3 663kJ
2% Sacharidy 7 g
83% Tuky 63 g
25% Sodík 503 mg
121% Bílkoviny 68 g

Kuře po cincarsku postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme téměř doměkka.

2

Vejce rozšleháme s moukou a potom s kyselým mlékem. Směs nalijeme na 2 lžíce rozehřátého sádla, přilijeme trochu vývaru z kuřete a za stálého míchání uvedeme do varu. Chvíli povaříme a podle potřeby přilijeme vývar. Přisolíme a přidáme oloupaný, nasekaný česnek.

3

Ve lžíci sádla rozmícháme mletou papriku. Porce kuřete zalijeme nejdříve připravenou omáčkou a potom postříkáme paprikou rozmíchanou v sádle.

4

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept