Recept

Kornoutky z moravského uzeného se salátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16258

Ingredience

100 g Celer řapíkatý
10 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
100 g Kompot ananasový
130 g Majonéza
200 g Moravské uzené maso
2 polévková lžíce Ořechy vlašské

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 910kJ
2% Sacharidy 8 g
53% Tuky 40 g
10% Sodík 190 mg
25% Bílkoviny 14 g

Kornoutky z moravského uzeného se salátem postup přípravy receptu:

1

Omytý celer nakrájíme na tenké plátky, ananas necháme okapat. Několik kousků celeru a ananasu odložíme na ozdobu, zbylé spolu s nasekanými ořechy vmícháme do 100 g majonézy.

2

Krajíčky tmavého chleba slabě potřeme zbylou majonézou, plátky uzeného rozpůlíme, svineme do kornoutků, naplníme celerovým salátem a položíme na krajíčky chleba.

3

Obložené chleby upravíme na mísu a ozdobíme kousky celeru a ananasu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept