Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 1630

Ingredience

280 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Kypřicí prášek do perníku
5 polévková lžíce Med včelí
800 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 550 kcal
Kilojoule 2 302kJ
26% Sacharidy 95 g
19% Tuky 14 g
1% Sodík 20 mg
21% Bílkoviny 12 g

Perníkový kalendář postup přípravy receptu:

1

Ze všech surovin - cukru, kypřícího prášku do pečiva, másla, medu, mouky a vajec zpracujeme těsto, ze kterého hned vykrájíme formičkou různé tvary.

2

Vykrájené perníčky upečeme a horké je potřeme rozšlehaným vejcem.

3

Perníčky popíšeme čísly a vytvoříme dle fantazie adventní kalendář.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept