Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16911

Ingredience

6 ks Chilli paprička
2 polévková lžíce Citronová šťáva
10 g Cukr krupice
50 ml Olej rostlinný
15 ml Omáčka sójová
2 kávová lžička Pepř cayenský
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
1000 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 713kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 196 mg
51% Bílkoviny 29 g

Štika na rožni postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, vykuchanou štiku omyjeme, osušíme a na obou stranách nařízneme.

2

Připravíme marinádu smícháním prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček, pepře, sójové omáčky, soli, cukru a citronové šťávy. Rybu směsí potřeme, vložíme do zbylé marinády a necháme odležet alespoň hodinu. Štiku občas obrátíme.

3

Potom rybu položíme na alobal potřený olejem, přelijeme marinádou a zbylým olejem, dobře zabalíme. Za občasného obracení grilujeme asi 30 minut.

4

Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept