Jednoduchý recept

Okoun po selsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16916

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kmín celý
60 g Máslo čerstvé
500 g Okoun říční
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 583kJ
0% Sacharidy 1 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 197 mg
43% Bílkoviny 24 g

Okoun po selsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané okouny omyjeme, osušíme. Maso dobře osolíme a okmínujeme.

2

Ryby vložíme na pánev s rozehřátým máslem, pečeme 7 - 10 minut po každé straně.

3

Upečené okouny upravíme na talíře a pokapeme citronovou šťávou.

4

Podáváme s čerstvým celozrnným chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept