Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17155

Ingredience

60 g Cibule
20 g Kečup
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Telecí kýta
400 ml Voda pitná
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 480kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
15% Sodík 299 mg
59% Bílkoviny 33 g

Telecí Marengo postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na menší kousky a opečeme je na másle dozlatova. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme a zalijeme horkou vodou. Osolíme, přidáme kečup a zvolna dusíme doměkka.

2

Potom přisypeme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, zasypeme moukou a podusíme ještě 10 minut.

Poznámka

Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept