Recept

Mandlové knedlíčky v drůbežím vývaru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17439

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Mandle mleté
1 polévková lžíce Olej rostlinný
20 g Strouhanka
2 ks Vaječný bílek slepičí
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 705kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
43% Sodík 853 mg
15% Bílkoviny 8 g

Mandlové knedlíčky v drůbežím vývaru postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh, zlehka do něj vmícháme mleté mandle, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, strouhanku a podle potřeby trochu vývaru.

2

Ze směsi tvarujeme malé kuličky, necháme chvíli odležet.

3

V pánvi na rozehřátém oleji knedlíčky krátce osmahneme.

4

Podáváme horké v drůbežím vývaru.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept