Recept

Dim sum s vepřovým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 17879

Ingredience

50 g Bambusové výhonky konzervované
2 ks Cibulka jarní
2 kávová lžička Cukr krupice
2 kávová lžička Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 polévková lžíce Sherry brandy
4,5 kávová lžička Solamyl
24 plátek Těsto Wonton
1 ks Vaječný bílek slepičí
400 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 362kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 23 g
9% Sodík 186 mg
34% Bílkoviny 19 g

Dim sum s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulky a bambusové výhonky drobně pokrájíme. Smícháme v míse s mletým vepřovým masem, sójovou omáčkou, sherry, sezamovým olejem, cukrem a rozšlehaným bílkem. Řádně promícháme, přidáme solamyl a zapracujeme.

2

Plátky těsta won ton rozložíme na pracovní desku, na každý upravíme 1 lžíci náplně, okraje těsta navlhčíme. Těsto přehneme přes náplň, okraje stiskneme tak, aby vznikly tašičky.

3

Taštičky vaříme přikryté na vlhké utěrce v páře 7 minut.

4

Dim sum servírujeme horké jako zákusek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept