Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18068

Ingredience

8 ks Houby čerstvé
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 084kJ
2% Sacharidy 8 g
29% Tuky 22 g
7% Sodík 137 mg
15% Bílkoviny 8 g

Houbové řízky postup přípravy receptu:

1

Větší klobouky očištěných hřibů nakrájíme na plátky, malé necháme celé. Zalijeme je trochou mléka a necháme asi 15 minut stát.

2

Potom houby obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných se špetkou soli a ve strouhance.

3

Řízky smažíme na pánvi na oleji nebo ve fritovacím hrnci dozlatova.

4

Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept