Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18089

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Koroptev
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
4 ks Pepř černý celý
150 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
300 ml Víno červené
200 ml Zakysaná smetana
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

119% Kalorie 2,353 kcal
Kilojoule 9 845kJ
11% Sacharidy 41 g
82% Tuky 61 g
28% Sodík 568 mg
632% Bílkoviny 355 g

Koroptve na víně postup přípravy receptu:

1

Na másle osmažíme očištěnou, nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a celý pepř.

2

Očištěné a vykuchané koroptve osolíme, obalíme plátky slaniny a ovážeme nití. Vložíme je na zeleninový základ a dusíme za občasného podlévání vodou (nebo vývarem) doměkka.

3

Měkké koroptve přendáme na mísu, šťávu zalijeme vínem a smetanou rozmíchanou s 1 lžící mouky a chvíli povaříme.

4

Nakonec omáčku přecedíme na koroptve a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept