Jednoduchý recept

Dušené králičí ragú

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18246

Ingredience

2 ks Cibule
800 g Králičí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 823kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 19 g
15% Sodík 297 mg
77% Bílkoviny 43 g

Dušené králičí ragú postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce králíka osolíme, opepříme a okořeníme provensálským kořením a mletou paprikou. Maso po všech stranách zprudka opečeme na horkém oleji spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem.

2

Přilijeme bílé víno a pod pokličkou vše zvolna dusíme doměkka.

3

Nakonec vlijeme smetanu rozmíchanou s moukou, omáčku povaříme a podle chuti přisolíme, opepříme a ještě okořeníme paprikou a worcesterem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept