Recept

Řezy ze skopové kýty se sardelovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18390

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sardelová pasta
500 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
0% Sacharidy 0 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 201 mg
30% Bílkoviny 17 g

Řezy ze skopové kýty se sardelovým máslem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou skopovou kýtu nakrájíme přes vlákno na 8 řezů. Maso mírně naklepeme, po okrajích nařízneme, opepříme a pokapeme lžící oleje, necháme na míse v chladničce několik hodin odpočinout.

2

Řezy následně osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přendáme na nahřáté talíře, poklademe sardelovým máslem, připraveným smícháním másla se sardelovou pastou a worcesterem.

3

Ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept