Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18391

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Ocet vinný
150 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 514kJ
0% Sacharidy 1 g
53% Tuky 40 g
3% Sodík 63 mg
2% Bílkoviny 1 g

Francouzský dresink postup přípravy receptu:

1

Žloutek promícháme s octem, hořčicí, cukrem, pepřem a solí. Postupně vmícháváme olej, aby vznikla krémová konzistence.

2

Pokud bude dresink příliš hustý, přimícháme do něj 1 - 2 lžíce vody.

3

Podáváme k mírně nahořklým salátům nebo k zelenině.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept