Jednoduchý recept

Selská sýrová polévka

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18694

Ingredience

500 g Chléb konzumní
500 g Sýr Eidam cihla 40%
1 l Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 728 kcal
Kilojoule 3 045kJ
18% Sacharidy 65 g
40% Tuky 30 g
7% Sodík 138 mg
85% Bílkoviny 48 g

Selská sýrová polévka postup přípravy receptu:

1

Chléb a sýr nakrájíme na kostičky, které nasypeme do hrnce.

2

V jiném hrnci povaříme 1 l bujónu. Asi 3/4 bujónu přelijeme kostičky chleba a sýra.

3

Tuto směs hřejeme na velmi mírném plameni, dokud se bujón nevsákne do chleba a sýr se neroztaví.

4

Nakonec polévku zředíme zbývající částí bujónu.

Poznámka

Varianty: - místo bujónu dáme do polévky 0,25 l bílého vína - na talíře pak můžeme nasypat plátky osmažené cibule

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept